Suomalaista alpakanvillaa

Erinomaista pohjoismaista designia ihanan pehmeästä alpakanvillasta

Kotimaista alpakanvillaa

Kaikki Crian tuotteet valmistetaan aidosta kotimaisesta alpakanvillasta. Vaikka alpakat ovat kotoisin Andien vuoristosta Perusta, ovat ne rantautuneet myös tänne Pohjolaan. Meiltä löytyykin pieni lauma alpakoita, jotka tuottavat käyttämämme villan. Niiden ylellinen ja lämmin villa takaa sen, että ne sopeutuvat Suomen ilmastoon myös talvella. Rakastamme alpakoitamme, ja siksi kasvatamme niitä puhtaassa ja luonnollisessa ympäristössä.

Lue lisää

Pohjoismainen muotoilu

Täällä Pohjolassa inspiroidutaan luonnosta, puhtaasta ilmasta ja vedestä sekä yksinkertaisuuden kauneudesta. Siksi tuotteissamme ilmenevät selkeät ja mutkattomat linjat. Neulokset ovat miellyttävän tuntuisia ja ne korostavat itse alpakanvillan pehmeyttä ja kauneutta.

Tuotteet

Onnelliset alpakat, laadukkaat tuotteet

Ihanien alpakoidemme ansiosta voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita ympärivuotiseen käyttöön.

Video

Luonnollisia värejä

Cria alpakanvillatuotteet eivät ole värjättyjä, vaan jokaisessa tuotteessa on villan aito väri. Eri väriset villat tulevat eri alpakoista.

Hienointa villaa

Onnellinen ja hyvin hoidettu alpakka tuottaa korkealaatuista villaa noin kuuden vuoden ajan – siksi olemme antaneet alpakoillemme runsaasti tilaa nauttia ulkoilmasta tilallamme.