Alpakan villan ominaisuudet 

Alpakan villa on korkealaatuista ja tunnettua pehmeydestään ja lämmöstään. Toisin kuin lampaan villa,  se ei kutita ja sopii myös allergikoille. Koska se ei sisällä lanoliinia, se ei myöskään haise.

 

Alpakoittemme tuottama villa on erinoimaista myös siksi, että villan säikeet ovat halkaisijaltaan alle 25 mikronia. Varmistaaksemme villan laadun testautamme sen Australian Alpaca Fleece Testing -palvelussa Englannissa.

 

Verrattuna muihin luksustuotteisiin, kuten kashmiriin, alpakanvilla on huomattavasti kestävämpää. Alpakat ovat tuottavia eläimiä ja ne aiheuttavat vain vähän vahinkoa maaperälle. Suomessa on hyvin tarkka ympäristölainsäädäntö, joten villamme on vastuullisesti tuotettua.

Tilamme sijaitsee keskellä maaseutua noin 140 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Ystävälliset alpakkamme ovat vahvistaneet arvostustamme ja kunnioitustamme luontoa, eläimiä ja korkealaatuista suomalaista käsintehtyä designia kohtaan. Yhdessä rakkaiden alpakoidemme kanssa tavoitteenamme ovat laadukkaimmat alpakanvillatuotteet.

 

Yle Uutiset 10.6.2019

 

Ylen toimittajat vierailivat tilallamme tutustuen toimintaamme ja alpakoihimme. Julkaistussa artikkelissa kerrotaan alpakkainnostuksemme syntymisestä,  alpakoiden korkealaatuisesta ja uniikista villasta sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Myös Kaakkois-Suomen Yle Uutisissa 10.6. nähtiin pätkä alpakoistamme ja tuotteistamme.

Ylen tekemään uutiseen pääsee klikkaamalla tästä.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat viimeisimmät uutiset tuotteistamme ja palveluistamme.

Enter your email address

Ota yhteyttä

Suomen Alpakkavilla Oy
Lamminkulmantie 301
45810 Pilkanmaa
Kouvola
Finland

Business ID: 2833527-5